Kies taal

Over ons

Freshfield Recruitment is een frisse en energieke verschijning in de rekruteringswereld. Wij koppelen brede managementervaring aan een uitgebreid netwerk en zorgen voor een snelle en efficiënte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Freshfield Recruitment richt zich op selectie, search en recrutering voor midlevel & senior management posities, aangevuld met een sterke affiniteit voor sales & marketing profielen.

Met onze opdrachtgevers delen we onze passie voor talent recruitment. Samen bouwen we aan een vruchtbare langetermijnrelatie. Betrokkenheid en engagement zijn hierbij sleutelwoorden.

Kandidaten kunnen rekenen op discreet en eerlijk advies op basis van hun competenties en persoonlijkheid. We proberen de individuele ambitie te matchen aan de beoogde vacature.

Freshfield Recruitment investeert enthousiast in technologie en kiest de voor u optimale mix van rekruteringskanalen, CV database & warehousing, referral engines, viral jobmarketing en social network recruitment.

We beseffen echter dat tools & technology enkel facilitatoren zijn. Proactieve search, het gebruik van een gedegen netwerk van waardevolle contacten, maar bovenal het persoonlijke contact in een vertrouwelijk gesprek vormen de echte basis voor succes in onze business.

Freshfield Recruitment kan ook voor uw organisatie of voor uw carrière het verschil maken. Praat met ons en maak vandaag nog van Freshfield Recruitment uw rekruteringspartner of talentcoach.
 

Het team

Het team van Freshfield Recruitment bestaat uit:

    Jeroen van der Velde
    Managing Consultant
 
    Griet Troukens
    Administrative Support & Finance