Kies taal

Bedrijfsinformatie

UNIGLOBE Travel


UNIGLOBE Travel is op een unieke manier uitgerust om uw medewerkers optimaal van dienst te zijn. Als 's werelds grootste singlebrand franchise organisatie, hebben we de kracht, technologie en know-how van een grote organisatie. Tegelijkertijd vindt U in iedere vestiging een zelfstandig onderneme...
Read more

Business Travel Consultant Uniglobe Axon Travel


col-wide

Omschrijving vacature:

Voor onze klant UNIGLOBE Axon Travel te Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een BUSINESS TRAVEL CONSULTANT.

DE FUNCTIE:

Je bent verantwoordelijk voor de reservaties en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen, …).
Je verleent reisinformatie en –advies, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op het vlak van reservatie en telecommunicatie.
Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers.
Daarnaast blijf je op de hoogte van markttendensen en producten/diensten binnen de zakenreiswereld door te participeren aan bijeenkomsten georganiseerd door luchtvaartmaatschappijen, leveranciers, het Uniglobe regionaal support team, enz.
Kortom, zakenreismanagement is jouw passie en toekomst! 

Eisen vacature:

JOUW PROFIEL:

•    Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.
•    Grondige kennis reservatie & ticketing via CRS, bij voorkeur Amadeus.
•    Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.
•    Vlotte talenkennis NL/FR/ENG is een must.
•    Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk. 
•    Een punctuele en ordelijke multitasker die getuigt van werkijver en zelfstandigheid.
•    Een enthousiaste, gemotiveerde teamplayer met sterke communicatieve kwaliteiten, alsook een uitgesproken ‘hands-on’ mentaliteit.

ONS AANBOD: 

•    Een bediendecontract van onbepaalde duur.
•    Een marktconform salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met zeer aantrekkelijke boni in functie van inzet en behaalde resultaten.
•    De opportuniteit om deel uit te maken van een financieel stabiele en sterk groeiende organisatie, alsook job- en toekomstzekerheid met heel wat variatie en uitdagingen.
•    Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend zakenreisagentschap in een team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.
•    Een aangename werkplek in prachtige state-of-the-art kantoren, met een uitstekende onderlinge betrokkenheid, samenwerking, en klantgerichtheid.

Interesse ? 
Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar Jeroen van der Velde, Managing Partner bij Freshfield Recruitment op: jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel Jeroen op 02/719.03.55. voor meer info over de voorwaarden, de job en het bedrijf. Volledige discretie is gewaarborgd.
col-narrow-left

Vacature ID:

127

Locatie:

Leuven, België
col-narrow-right

Vacature hits:

72514